Omgivelserne

Morup Mølle Kro ligger i udkanten af Nationalpark Thy, med smukke strande og byerne Agger, Vørupor, Klitmøller & Hanstholm alle en kort køretur væk. Dette gør os til den perfekte base for din rejse til Danmarks dramatiske vestkyst, eller bare et afslappet besøg til en pint eller et måltid!

Transport

Hurup Taxi

Vi har et samarbejde med Hurup Taxi, som kører 24/7, så ønsker du at lade bilen stå hjemme, eller på en af vores parkeringspladser, har du stadig rig mulighed for at komme til og fra Morup Mølle Kro

Du kan ringe og bestille din vogn på +45 97 95 12 73

Hurup Taxi

GoShuttle

Vi har også sørget for en samarbejdspartner i tilfælde af du står og skal til eller fra lufthavnen. Goshuttle sørger for din rejse til og fra lufthavnen bliver en luksuriøs tur, så hvis du står og mangler transport tryk på linket nedenfor.

GoShuttle

Aktiviteter

Nationalpark Thy

Nationalpark Thy er Danmarks første nationalpark, indviet 22. august 2008. Nationalparken dækker 244 kvadratkilometer og rummer den største koncentration af klithede i Europa.

Morup Mølle Kro ligger kun 10 minutters kørsel fra det historiske Lodbjerg Fyr, og 17 minutters kørsel fra besøgscentret i Vørupor.

National­park Thy

Agger Surf & Events

Agger Surf & Events ligger kun 12 minutters kørsel fra Morup Mølle Kro, og byder på vand- og naturaktiviteter for små og store grupper.  Med vores flod og udgangssted lige udenfor, er det den perfekte mulighed for at prøve den kajak eller paddleboard.

Agger Surf & Events

Kirker

Vi er omgivet af mange smukke kirker, så hvis du overvejer at holde dit bryllup her, eller bare gerne vil værdsætte dem, er her nogle af de nærmeste:

Ørum Kirke – 2km

Bedsted Kirke – 3km

Lodbjerg Kirke – 4.5km

Vestervig Kirke – 6km

Hurup Kirke – 9km

 

Kontakt

Kontakt

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld

Udfyld denne formular for at modtage opdateringer fra Morup Mølle Kro

Timeld

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ